Kargı Şehit Refik Cesur Anaokulu
KARGI MAH. OKUL KRG SK. A BLOK NO 23 İÇ KAPI NO 1 FETHİYE / MUĞLA
02526239367i

VİZYON

Okulumuz, bütün eğitim-öğretim olanaklarına sahip bir kurum olsun. Okulumuz, sürekli gelişme göstersin, gelecek günlere daha iyiye giderek varılsın. Okulumuzdan araştıran, kendini her ortamda ifade edebilen, çağdaş değerlere saygılı, olumlu kişilik özellikleri kazanmış bireyler yetişsin. Yetiştirdiğimiz öğrenciler ileri ki yıllarda köyün gelişimine katkı sağlasın. Okulumuz her yönden örnek bir okul olsun.

MİSYON

Kişisel ve toplumsal sorumluluk bilincine sahip, çağdaşlığın, teknolojinin, toplumsal yardımlaşmanın, milli değerlerin egemen olmasını sağlayacak, öz güvenli, bilimin ve insanlığın ortak değerlerinden yararlanan, yurdunu seven, etkili iletişim kurabilen, öğrenmekten yaşam boyu kopmayan, ülkesine ve insanlığa hizmet için gereken beceri, tutum ve sorumluluklar edinmiş bireyler yetiştirmeyi hedefliyoruz.

Öğretim Şekli :

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

İlçe merkezine 14,5 km,il merkezine 120 km uzaklıkta.Büyükşehir Belediyesi minibüs ve otobüsleriyle sağlanmakta.